Sute de locuri de muncă în străinătate. Salarii de 1200 euro!

4

 AJOFM Argeş anunţă 300 locuri de muncă disponibile  in domeniul agricol (recoltare zmeura) ăn Portugalia prin intermediul Reţelei EURES. Este vorba despre
280 culegatori zmeura şi 20 sefi de echipă. Selectia va avea loc in perioada 25-26.01.2017, in municipiul Targoviste, judetul Dambovita. Durata contractului este de  aproximativ 3 luni (pentru culegatori zmeura) si aproximativ 3-6 luni (pentru sefi de echipa), cu posibilitate de integrare permanenta in cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimata de angajare este sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2017. Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura / experienta recoltarea zmeurei sau in munca în sere.
Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigura calatoria inapoi acasa, in cazul in care angajatul ramane pana la sfarsitul campaniei.
Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura (saptamana de lucru 40 ora, 5 zile lucratoare): 618,33 euro/brut/luna; salariul pentru culegatori zmeura cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucratoare): 718,33 euro/brut/luna. Salariul pentru sefi de echipa: minim 691.71 euro/brut/luna – maxim 1227 euro/brut/luna.
Limba straina: Avantaj limba engleza/ spaniola – cunostinte de baza (dar nu este obligatoriu). Persoanele cu domiciliul in judetul Arges, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges, tel: 0248 222415, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: Copie CI/BI; CV EUROPASS in lb romana; Adeverinta de la medicul de familie. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017.