Sute de persoane se roagă pentru deputatul Radu Vasilică

DISTRIBUIȚI
radu vasilica1

Sute de mesaje de rugăciune au fost postate pe toate canalele media pentru deputatul Radu Vasilică. Demnitarul se află în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală după ce a fost implicat într-un grav accident de circulaţie.

Oameni politici, jurnalişti, oameni din administraţie, dar şi simopli locuitori ai judeţului au postat încă de la aflarea veştilor zeci de mesaje de rugăciune pe reţelele de socializare, în speranţa că Radu Vasilică va depăşi momentele critice. „Nu cred așa ceva….😢😢😢Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu pentru domnul profesor de Economie ,noi toți , cei care i-am fost elevi la CNL Zinca Golescu!” a postat o fostă elevă a deputatului.

Deputatul se zbate între viaţă şi moarte după ce a pierdut controlul motocicletei, a părăsit carosabilul, s-a izbit violent de un stâlp de beton, după care a fost aruncat într-o maşină parcată, iar de acolo a fost proiectat înapoi pe şosea unde a lovit un Opel. În urma impactelor, deputatul a suferit o fractură de femur, dublă fractură de antebraţ, fractură de bazin şi i-a fost zdrobită mâna dreaptă.

Acesta a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde medicii l-au băgat imediat în operaţie. Din nefericire, starea acestuia eset gravă, iar în cursul zilei de duminică, a fost băgat din nou în sala de operaţie unde i s-a amputat un picior.