prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tânăr băgat la zdup pentru perseverență! Caz halucinant în Argeș!

Un tânăr de 26 ani din comuna Negrași a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 zile după ce a încălcat ordinul de protecție, în repetate rânduri, și s-a dus peste fosta sa concubină. Din primele informații, se pare că bărbatul nu a putut sta departe de fosta sa iubită și, deși a agresat-o de mai multe ori, iar femeia a obținut în instanță un ordin de restricție. Așa s-a întâmplat și luna această, când bărbatul s-a dus peste femeie de două ori și a intrat în gospodăria femeii, fără a avea dreptul. Doar că joi, 16 noiembrie, nu a amai fost avertizat de către oamenii legii, ci a fost reținut, pentru a doua oară în doar o săptămână, pentru 24 ore, iar judecătorii l-au răsplătit pentru „perseverența” sa cu 30 zile în spatele gratiilor.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din Negrași.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 16 noiembrie a.c., bărbatul în cauză, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței fostei concubine, deși pe numele său, era emis, de către instanță, un ordin de protecție.

După administrarea probatoriului, la data de 17 noiembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs