prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tânăr de 30 ani se zbate între viață și moarte! Accident înfiorător!

Un tânăr de 30 ani se zbate între viață și moarte după ce a fost implicat într-un cumplit accident petrecut în această dimineață. Din primele informații, se pare că acesta a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil, iar în urma impactului cu șanțul de beton a fost proiectat din autoturism.

În urma evenimentului, acesta a suferit leziuni grave, fiind găsit în stare de inconștiență de către echipajele medicale. După ce i-au fost acordate primele îngrijri, bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD care l-a transportat la UPU Cluj Napoca.

Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs