Tânăr lăsat să moară de prieteni! A fost aruncat din maşină!

7

Un tânăr a fost găsit mort, duminică, pe strada Teilor din municipiul Piteşti. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost aruncat dintr-o maşină, chiar de către prietenii acestuia.

Alexandru Țuțulică a consumat droguri cu un grup de prieteni, iar la un moment dat i s-a făcut rău. În momentul în care cei cu care se afla şi-au dat seama că tânărul a luat o supradoză, s-au speriat şi l-au aruncat din automobile fără a suna la Ambulanţă. Din nefericire, bărbatul nu a mai avut nicio şansă.

“Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină, a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Victima nu avea urme de violență pe corp. Potrivit anchetatorilor, tânărul era cunoscut drept consumator de droguri. O primă ipoteză a oamenilor legii este aceea că bărbatul s-ar fi drogat în mașină și ar fi fost abandonat ca să nu moară în vehicul.

sursa foto: adevarul.ro