Tânără de 24 ani – la un pas de infarct! Accident în Pitești!

O tânără de 24 ani a avut nevoie de îngrijri medicale în această dimineață după ce a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe strada Smeurei din Pitești. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi intrat în depășire și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat pe trotuar, iar o femeie de 24 ani a suferit un atac de panică. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale, dar nu a fost nevoie de transportul la spital.

La fața locului, pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului. Mai mult, până la degajarea autoturismelor avariate de pe carosabil, traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

„Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Pitești, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, au fost solicitați în municipiul Pitești, zona Smeurei, la un accident rutier în care sunt imolicate două autoturisme. În urma evenimentului, paramedicii SMURD au monitorizat o persoană cu atac de panică, ulterior nefiind necesar transportul la spital. A fost vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 24 de ani, conducătoarea  unuia dintre autoturisme. La locul solicitării, pompierii asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.