prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tânără din Argeș reținută! Gestul șocant pe care l-a făcut!

Tânără din Argeș reținută! Gestul șocant pe care l-a făcut!

În ziua de 12 iunie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, înregistrat, inițial, cu autor necunoscut, privind săvârșirea infracțiunii de furt și au reținut o tânără, de 21 de ani, din Merișani.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. UN ELEV ÎN SPITAL, MAI MULȚI ÎN STARE DE ȘOC! SITUAȚIE CUMPLITĂ  GENERATĂ DE PROFESOARA DE FIZICĂ!

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 04 iunie a.c., tânăra, împreună cu o altă tânără de 23 de ani, ar fi sustras, dintr-un minimarket din Pitești, produse alimentare și nealimentare, în valoare totală de aproximativ 600 de lei. În urma activităților desfășurate de polițiști, cele două au fost identificate și conduse la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, la data de 12 iunie a.c., tânăra de 21 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 13 iunie a.c., să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs