Tânără omorâtă cu zeci de lovituri de cuțit!

12
crima scornicesti

Un eveniment tragic a zguduit, duminică-seara, liniştea orăşelului Sconiceşti, din judeţul Olt, o tânără din localitate sfârşind sub loviturile de cuţit ale iubitului său. Tânăra, Cristina Marin (30 ani), s-a întâlnit ieri-seară cu iubitul său din Piteşti în Scorniceşti. Fata a lăsat maşina personală şi a urcat în maşina prietenului său, Bogdan Ionuţ Frâncu. Ce s-a întâmplat ulterior, tânărul le va povesti anchetatorilor, cert fiind faptul că trupul tinerei a fost descoperit ieri-seară într-o parcare, pe drumul European E574, la Optaşi. Rudele fetei au fost avertizate că tânăra va păţi ceva chiar de către autor. „Din ce am auzit şi eu, s-au întâlnit în Scorniceşti, fata a lăsat maşina ei acolo şi a urcat în maşina lui. A plecat cu ea în Bălţaţi şi ce s-a întâmplat Dumnezeu ştie. I-a băgat cuţitul în inimă, a abandonat-o în parcare şi a fugit, l-au prins la Piteşti“, a declarat primarul oraşului Scorniceşti, Ion Prioteasa. „Pe fată o cunoşteam. Tânără, frumoasă, elegantă, de la noi din oraş. Sunt, cred, trei surori. Lucra la un atelier de croitorie pe care sora ei îl are cu un englez, sau cam aşa ceva. Nu au decât mamă, tatăl a decedat cu mai mulţi ani în urmă. O fată liniştită, un copil bun. Ce să spun, e cea mai înfiorătoare crimă. Nu se poate să faci aşa ceva, numai că în timpurile astea, ce s-o întâmpla cu aceşti tineri…“, a spus primarul.

Criminalul, probabil premeditând crima, a avut grijă ca înainte să comită fapta să anunţe familia victimei. „Am înţeles că i-a trimis sorei fetei o fotografie cu cuţitul la gâtul ei. N-o omorâse, dar intenţiona s-o facă. Aşa cred că s-a aflat, s-a anunţat poliţia, mai multe nu ştiu“, a mai spus primarul. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că mobilul crimei, după cum s-a stabilit în cursul anchetei, l-a constituit răzbunarea, tânărul fiind furios pentru că tânăra rupsese relaţia. Acesta a omorât-o cu o violenţă deosebită, aplicându-i cel puţin 11 lovituri de cuţit. Mai mult, după primele lovituri, observând că încă mai trăieşte, s-a întors şi i-a mai aplicat altele, pentru a se asigura că o lasă fără suflare. După ce a comis crima a făcut fotografiile care au ajuns, în cele din urmă, şi la familia victimei.

„În fapt, s-a reţinut că în după amiaza zilei de 11 decembrie 2016, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima în autoturismul proprietate personală şi care era staţionat pe raza oraşului Scorniceşti, sat Bălţaţi, judeţul Olt, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii, care au generat decesul. În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor calificat, agravanta fiind determinată de reţinerea faptei cu premeditare şi, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cuţit, corp delict, precum şi la aplicarea, cu ferocitate, a unui număr mare de lovituri“, a anunţat astăzi Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care l-a reţinut pe tânăr. 

sursa: adevarul.ro