prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tânără pipăită în plină stradă și femei agresate sexual! Prădătorul a contestat arestul!

Prădătorul sexual care a pipăit o fată de 17 ani în zona Nord și a agresat mai multe femei în Ceair a contestat decizia magistraților prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. I. F. A încercat să își joace o ultimă carte pentru a ieși din spatele gratiilor, dar judecătorii au decis ca faptele pentru care este acuzat bărbatul sunt mult prea grave pentru a fi lăsat în libertate, respingând apelul declarat de către acesta.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. VIDEO INCREDIBIL! ÎN MIEZ DE NOAPTE ARUNCAU CU OUĂ ÎN MAȘINI! ȘAPTE TINERI – AMENDAȚI!

„ În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală rap. la art. 204 C.proc.pen. respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul F. I., împotriva încheierii din data de 25 iulie 2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Piteşti, în dosar nr. 13418/280/2023. În temeiul art. 275 alin. (2) C.pr.pen., obligă contestatorul la 250 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. În temeiul art.275 alin.6 C.proc.pen., onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 340 lei conform împuternicirii avocaţiale nr.3870/26.07.2023, se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu astăzi, 27.07.2023, la Tribunalul Argeş, Secţia Penală” potrivit IPJ Argeș.

Vă reamintim faptul că agresorul sexual care a pipăit în zona intimă o tânără de 17 ani în cartierul Nord din Pitești nu este la prima faptă. Înainte de a fi reținut și arestat pentru o perioadă de 30 de zile, bărbatul în vârstă de 44 ani a mai fost văzut și în zona Pieței Ceair, având același comportament bolnav. O femeie a reclamat pe grupul de facebook „Pitești, orașul meu!” că de câteva săptămâni, individul a agresat mai multe femei în zona blocurilor 11, 12 din cartierul Ceair, consuma frecvent băuturi alcoolice, își dădea pantalonii jos și era permanent agresiv cu persoanele care treceau prin zona respectivă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs