Țărăniștii explodează după ce au fost mutați din actualul sediu! „Un milițian Dinu s-a opus acordări de sediu PNTCD!”

6
Gigi Dinescu

Țărăniștii au explodat după ce au aflat că nu li s-a prelungit contractul de închiriere pentru actualul sediu și au fost mutați într-un birou în blocul U3. Președintele PNȚCD Argeș, Gigi Dinescu, a criticat printr-un comentariu, în româna sa de baltă, decizia aleșilor locali.

Liderul țărăniștilor susține că sunt un partid istoric și au nevoie de spațiu, ba chiar și de curtea interioară, pentru a-și desfășura activitatea. Mai mult, acesta a argumentat că următorii doi ani vor fi plini de activități datorită campaniei electorale. Și asta, chiar dacă PNȚCD Argeș nu a trecut de 2% la ultimele alegeri, fie ele locale, fie parlamentare.

Redăm mai jos comentariul președintelui țărăniștilor argeșeni așa cum a fost postat:

„Bătaie de joc! Cum va permiteți sa va bateti joc de istorie! Clădirile din Pitesti nu sunt ale primarului! PNTCD -ul este un partid istoric,cum va permiteți sa îl scoateți din sediu? Pntcd-ul a luptat contra comuniștilor după 1947,va lupta și acum . In loc sa acceptați prelungirea contractului de închirieri conform legilor in vigoare v ați permis sa ne aruncați la tomberon! Sintem la zi cu toate cheltuielile,nu avem restante,care este motivul real de ne scoateți dintr o locație,și ne aruncați intr o debara de 12m pătrați,iar PNL are 3 sediii in Pitesti,deci usl încă exista! Nu uitati ca militia si SEcuritatea a prigonit țărăniști,azi tot un milițian Dinu s a opus acordări de sediu PNTCD! PNTCD -ul va cere anularea acestei aberații de HCL,iar la inițiatori va face plângere penală pentru abuz și persecutare discriminatorie a unui partid politic istoric!” a scris Dinescu.