Târg Back to School la Pitești Mall

4
euromall_pitesti, targ_rechizite_scolare, elevi

Pitești Mall găzduiește în perioada 11-13 septembrie prima ediție a târgului de rechizite şi oferte BACK TO SCHOOL. Începerea școlii îi va găsi pe cei mici pregătiți și plini de entuziasm și dorință de a învăța lucruri educative. Participanții la târg sunt împărțiți în două secțiuni: rechizite școlare și activități extracurriculare. Expozanții prezenți în cadrul acestui eveniment vor prezenta serviciile proprii și activitățile pe care cei mici le pot realiza în cadrul programelor, vor comercializa manuale, rechizite scolare, ghiozdane, etc. Astfel, părinţii vor putea alege împreună cu cei mici cele mai cool accesorii pentru şcoală, cum ar fi ghiozdane, caiete, penare, dar vor putea şi alege din cele mai bune oferte în materie de afterschool, grădiniţe, şcoli şi cursuri pentru pitici. Printre expozanţii de la târg se numără Horus Center, Editura Diana,  Centrul Educațional AfterSchool PartyKinder, Clubul Sportiv de Fotbal Constantin Schumacher, Centrul de limbi străine EuroGnosi, Școala de limbă engleză Helen Doron English, Diverta și Hervis Sports. Duminică, de la ora 16.00, toţi copiii se vor bucura de multe surprize puse la dispoziţie de Pitești Mall. Cei mici sunt invitați să urmărească spectacolul de teatru “Capra cu trei iezi” și să participe la atelierele de creație unde vor învăța să își confecționeze singuri semne de carte. În plus, copiii se vor distra de minune la jocurile și concursurile organizate de animatori, se vor picta pe față și vor primi baloane modelate cadou. 

În această perioadă și magazinele din Pitești Mall îi așteaptă pe elevi și părinți cu promoții speciale și reduceri Back to School de până la 50% la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. 

 

Seria evenimentelor de copii continuă și în această toamnă la Pitești Mall unde, în fiecare duminică, celor mici li se pregătește un eveniment special. Dacă vrei să-i oferi copilului tău o după-amiază de neuitat, vino în fiecare duminică la Pitești Mall, de la ora 16.00, pentru că centrul comercial se transformă la sfârșit