Țâroiu, singura excepție din viața doamnei…

5

Țâroiu, singura excepție din viața unei doamne! Personal a făcut aceste declaraţii în cadrul unui eveniment la Câmpulung, cu toate aparatele de înregistrare în sală.

Înainte de a face aceste declaraţii a mai spus că îşi doreşte din tot sufletul să fie sărbătorit de viitorul primar atunci când împlineşte 50 de ani de căsnicie. Nu mai are foarte mult timp până atunci. Asta în contextul în care a premiat 37 de cupluri, cele mai multe din oraşul de la poalele Mateiaşului, de Valentine’s Day, festivitate cu tradiţie.

Primarul Liviu Ţâroiu a fost nevoit să o felicite pentru nunta de aur şi pe prima doamnă care a făcut o aşa zisă abatere la locul de muncă în urmă cu 4 decenii. Este vorba de Maria Popa, fostul ofiţer al Stării Civile de la Câmpulung care l-a primit pe Liviu Ţâroiu împreună cu soacra nu cu şoţia, atunci când trebuia să depună actele de căsătorie.

,,Eu sunt singura excepție din viața doamnei Popa. În urmă cu aproape 40 de ani, nu am venit cu soția la depunerea actelor de căsătorie ci cu soacra. Şi doamna a acceptat. Le-a primit”, a declarat primarul Liviu Ţâroiu.