prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Taximetrist omorât de directorul aeroportului din Sibiu! Detalii șocante!

Noi detalii ies la suprafață în urma accidentului mortal provocat de directorul aeroportului din Sibiu, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața. După aproximativ două săptămâni de la tragedie, reprezentanții aeroportului, au anunțat că Marius Gîrdea era într-o delegație pentru a se întâlni cu un operator aerian pentru o serie de discuții. Astfel, accidentul mortal a fost încadrat ca accident de muncă. De precizat este faptul că, deși evenimentul este încadrat ca accident de muncă, acuzațiile aduse directorului nu vor avea cauze atenuante.

„Directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu conducea un autoturism al instituției. Se deplasa în interes de serviciu pentru o întâlnire cu reprezentanții unui operator aerian. Directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu era însoțit de directorul comercial al Aeroportului Internațional Sibiu. Nu avem date din anchetă privind alți pasageri. Având în vedere ordinele de deplasare (delegație) emise, evenimentul rutier este încadrat la accident de muncă. (…) Mașina instituției are asigurare Casco” au precizat reprezentanții instituției.

Vă reamintim faptul că din cercetări, se pare că directorul aeroportului din Sibiu ar fi adormit la volan, a intrat pe contrasens și a lovit violent un taxi care venea din sens opus. În urma impactului, șoferul taxiului a murit pe loc, iar Marius Gîrdea, soția sa și directorul comercial au suferit mai multe leziuni și au fost preluați de echipajele medicale sosite la fața localui. După ce li s-au acordat primele îngrijri medicale, cei trei au fost transportați la spital.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD, care au fost asistate de o ambulanță SAJ. De asemenea, la fața locului s-au deplasat oamenii legii pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs