prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Te bat dobitocule. Vă crăp capul!” Copii bătuți, înjurați și amenințați de educatoare!

„Te bat dobitocule. Vă crăp capul!” Copii bătuți, înjurați și amenințați de educatoare!

Clipe de groază petrecute de zeci de copii într-o grădiniță privată, locul unde părinții îi lăsau pentru a fi în siguranță și a se dezvolta armonios. Una dintre educatoare îi teroriza pe micuți, îi bătea, amenința sau înjura. Acesta este comportamentul cu care copiii se confruntau zilnic.

CITEȘTE ȘI: LUCRĂRI AVANSATE LA TUNELURILE „DANIELA” ȘI „ALINA” DE PE TRONSONUL CURTEA DE ARGEȘ – TIGVENI AL AUTOSTRĂZII PITEȘTI – SIBIU! CARE ESTE STADIUL INVESTIȚIEI?

Din primele informații, se pare că este vorba despre o tânără de 24 de ani care zilnic, luni la rând, a semănat teroare în rândul copiilor. Până în momentul în care aceasta a fost înregistrată și totul a ieșit la iveală.

  • „Spune lunile, ca să poți să îți dai seama unde e februarie! Așa te-am învățat. Ianuarie, februarie, uite aici, la naiba! Ăla e!
  • Să vezi ce te dau cu capul de masa asta. Că a venit rândul tău! Daca vorbești așa mult cu colegul tău, să vad dacă știi lunile anului! Hai, mișcă-te încoace! Mișcă-te, să vezi ce bătaie îți iei!
  • Te bat, te bat, decembrie, când vine Moș Crăciun, dobitocule! În martie e luna mămicii! Aia e luna martie! Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei!
  • Bă, te bat, te bat! Ce ți-am zis eu cu mâinile alea, să le ții la spate? Bă, ce ți-am zis eu ție cu mâinile alea? Băi, o să te las să te p*** pe tine! Pune mâinile la spate ca îți dau un telefon din ăsta în cap de vezi stele verzi! Dacă ne mai arăți o singură dată aia, îți dau una de-ți bate …… luna decembrie. Deci dacă eu te pun la locul tău, acolo, și îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci. Ai înțeles?”, sunt doar câteva dintre amenințările femeii la adresa micuților.

Cine este tânăra educatoare?

Polițiștii s-au autosesizat în urma înregistrărilor apărute în spațiul public, au deschis un dosar penal și au demarat cercetări. Din primele informații, grădinița din Popești-Leordeni nu era autorizată sau avizată de Ministerul Educației sau ARACIP.  În contractele educaționale semnate de părinți, instituția era trecută că centru educațional.

„La data de 15 februarie, în urma unor imagini apărute în spațiul public, din care se observă faptul că la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza orașului Popești Leordeni, o angajată ar fi avut o atitudine necorespunzătoare față de copiii din acest centru și că i-ar fi agresat fizic, polițiștii orașului Popești Leordeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au identificat persoana în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 24 de ani, care ar fi exercitat acte de violență, asupra copiilor din acest centru. În prezent, polițiștii orașului Popești Leordeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, împreuna cu polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publica Ilfov, efectuează activități din competență pentru verificarea legalității funcționării acestui centru.”, se arată în comunicatul Poliției.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs