Teamă de retrogradare? Neagoe: „Am avertizat băieții!”

Emoții mari pentru Eugen Neagoe, antrenorul FC Argeș, înaintea partidei cu CSM Alexandria, ultima clasată în Liga 2, tehnicianul prefațând o etapă dificilă pentru jucătorii săi. Tehnicianul a declarat în conferința de presă premergătoare meciului că, deși echipa din Teleorman este retrogradată în Liga 3, jucătorii acesteia vor încerca să facă un joc bun pentru a fi observați de antrenorii altor echipe din eșantioanele superioare, asigurându-și astfel un contract la sfârșitul sezonului. Mai mult, Neagoe a avertizat jucătorii că „nu va fi doar o plimbare până la Turnu Măgurele”, ci va fi un joc dur.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL A FOST FĂCUT! ȘOFERII CARE NU RESPECTĂ ACEST LUCRU RĂMÂN FĂRĂ PERMIS!

„Chiar dacă întâlnim ultima clasată, e o echipă care nu a pierdut de trei jocuri, egaluri și victorie cu Dumbrăvița, o echipă care joacă, care nu mai are nimic de pierdut. Jucătorii vor să atragă atenția, să prindă contracte, să le sară în ochi altor echipe, e normal. Am avertizat băieții, le-am spus că va fi un meci dificil, să nu se aștepte că va fi doar o plimbare până la Turnu Măgurele și se vor da de-o parte cei de la Alexandria. Nu, va fi un joc cu încrâncenare, cu dorință din partea lor, așa se întâmplă când o echipă nu are presiune. Am încredere că jucătorii mei au înțeles mesajul, chiar dacă opt dintre cei care vor face deplasarea sunt tineri, 2003 și mai tineri. (…) Vom încerca și vom face ce depinde de noi să le dă minute și jucătorilor tineri. (…)”, a punctat Eugen Neagoe.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.