Tehnică nouă la Jandarmeria Argeș!

Vineri, 12 ianuarie a.c., la Pavilionul Expozițional Romexpo București, a avut loc prezentarea noii tehnici, în prezența viceprim-ministrului, ministrul afacerilor interne, Marian-Cătălin Predoiu, a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, a inspectorului general al I.G.S.U., general Dan-Paul Iamandi, a adjunctului inspectorului general al I.G.S.U., general-maior Benone-Gabriel Duduc, a inspectorului general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, general de brigadă Alin-Ionel Mastan, precum și a președintelui Salvamont România, Sabin Cornoiu.

Dintre cele 17 autospeciale marca Jeep Wrangler pentru acces în zone greu accesibile, alocate Jandarmeriei Române, una a ajuns la Jandarmeria Argeș și va fi folosită de jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arefu, pentru intervențiile în zonele montane ale județului.

Achiziția a fost făcută din fonduri europene nerambursabile prin proiectul Viziune 2020 din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 și vizează îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențe medicale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.