prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Temperaturi de foc și nopți tropicale în România! Va fi prăpăd! Când scăpăm de caniculă?

Temperaturi de foc și nopți tropicale în România! Va fi prăpăd! Când scăpăm de caniculă?

Mai mult de jumătate de țară se va afla sub avertizare Cod portocaliu de căldură pe parcursul zilei de astăzi când temperaturile vor urca până la 39 de grade. Meteorologii avertizează că temperaturile resimțite vor fi de până la 44 grade.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. AU ÎNCEPUT DEFRIȘĂRILE PE LOTUL BOIȚA-CORNETU AL A1! IMAGINILE MOMENTULUI!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în județe din Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, zona continentală a Dobrogei, sudul Moldovei, vestul şi sud-vestul Transilvaniei şi local în Maramureş valul de căldură va persista, va continua să se extindă şi se va intensifica. Va fi caniculă, iar temperaturile maxime vor fi de 36…39 de grade, cu cele mai mari valori în vest şi sud. Minimele termice nu vor coborî sub 20 de grade, astfel că vor caracteriza o noapte tropicală.

vremea harta cod portocaliu

În restul țării, respectiv în zone din Moldova, local în Transilvania şi Maramureș şi pe litoral, este Cod galben de caniculă. Temperaturile maxime vor fi de 33…37 de grade, va fi disconfort termic ridicat şi local caniculă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs