Tentativă de jaf în Argeş! Poliţiştii pe urmele hoţilor!

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a încercat să fure dintr-o maşină în zona Măniceşti, pe drumul către Curtea de Argeş. Spre ghinionul său, prorietarul l-a observat, dar când să îl prindă a luat-o la fugă şi s-a urcat într-un BMW, fiind aşteptat în maşină de mai mulţi amici.

„Astazi in jurul orelor 11:00 in timp ce imi desfasuram activitatea in cadrul serviciului de asistenta rutiera in zona MANICESTI spre Curtea De Arges,atentia mea fiind indreptata catre o alta masina cu probleme tehnice,un individ sa strecurat in platforma si a inceput sa cotrobaie,norocul a fost ca am reusit sa il opresc,iar un localnic a vazut intreaga poveste si a sesizat politia,acesta era insotit de alti indivizi care il asteptau la circa 100m cu un BMW seria 7 e65 de culoare gri inmatriculat pe bulgaria ,eu nu am avut pagube,dar am zis sa ii facem cunoscuti” a postat un internaut pe grupul Info Trafic Pitesti.

Poliţiştii au fost sesizaţi de un localnic şi au deschis un dosar de tentativă de furt, urmând ca în următoarea perioadă să îl caute pe vinovat.