Tentativă de omor în Argeș! Și-a bătut vecinul cu furca!

DISTRIBUIȚI
crima11

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost bătut crunt cu furca de vecinul său. Acesta și prietenul său au băut până nu au mai știut de ei, iar la un moment dat s-au luat la bătaie. Ionel C și Ion C., ambii din comuna argeșeană Mozăceni erau prieteni vechi de pahar, iar luni seara, amețiți bine au pornit un scandal monstru.

După ce și-au dat câțiva pumni, Ionel C. a pus mâna pe o furcă, iar în timpul încăierării „arma” a ajuns în mâinile celuilalt bărbat. Bărbatul de 47 de ani, fiind mai tânăr şi mai în putere, l-a lovit de câteva ori în cap şi la gât pe cel în vârstă de 57 de ani.

Toată scena a fost sesizată de un vecin al victimei, care a văzut-o rănită în curte. Bărbatul a fost dus la spital, unde medicii au încercat să afle ce s-a întâmplat. În schimb, acesta era atât de beat încât nu îşi amintea prea bine ce a păţit.

În urma cercetărilor, oamenii legii au pus cap la cap informațiile, astfel încât au ajuns la agresor. Acesta a fost luat de acasă, iar în timpul audierilor a recunoscut ce s-a întâmplat. Mai mult, acesta susține că s-a apărat de vecinul furios.

Cel rănit a rămas internat medicii au ajuns la concluzia că viaţa lui a fost pusă în pericol. Agresorul a fost reţinut pentru tentativă de omor. Locuitorii din Mozăceni spun că ceea ce s-a întâmplat luni seară este dreptate divină. Ionel C şi-a ucis soacra în urmă cu peste 15 ani, el fiind condamnat după comiterea faptei. Astfel, soara s-a răzbunat din mormânt.