Tentativă de omor în Argeș! Tânăr snopit în bătaie și abandonat în spatele unui bloc

63

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost snopit în bătaie și abandonat în spatele unui bloc din Pitești. Potrivit IPJ Argeș, ieri dimineață, oamenii legii au fost sesizați că în spatele unui bloc din cartierul Războieni, un tânăr zace în agonie, era îmbrăcat sumar și cu urme de violență.

„În urma cercetărilor, încadrarea faptei a fost stabilită ca tentativă de omor, cercetările fiind preluate de Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. După administrarea probatoriului, a fost dispusă reţinerea penru 24 de ore a celui în cauză”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

După o partidă de băut cu agresorul – la un pas de moarte

Din câte se pare, victima a băut cu agresorul și cu încă două persoane într-un apartament din cartierul Războieni. La un moment dat, cei doi s-au luat la ceartă și tânărul a fost bătut cu bestialitate. Când a văzut că este în stare gravă, agresorul l-a scos afară pe bărbat și l-a abandonat în spatele unui bloc.

După ce a fost observant de un trecător, tânărul a fost preluat de un echipaj al Ambulanței și transportat de urgență la spital. O data ajuns la Urgențe, medicii l-au băgat direct în sala de operații și i-au extirpate un rinichi. Mai mult, tânărul este în continuare internat la spital având mai multe coaste rupte, traumatism cranio-facial, dar și alte răni.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști, cei trei bărbați au fost audiați. Agresorul, un bărbat de 28 de ani din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor.