Tineri inconștienți conduceau fără permis

117
cod_rutier, modificari, legislatie_rutiera, amenzi, trafic

    Poliția din Argeș le-a întocmit dosare penale

 În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 256 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 80.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 24 de permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Mai multe persoane au fost descoperite la volanul mașinii fără a avea permis de conducere valabil. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au depistat un bărbat de 38 de ani, din comuna Boțești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, având permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Deasemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat o femeie de 26 de ani, din orașul Balș, județul Olt, care conducea un autoturism pe raza localității Lunca Corbului, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal. Totodată aceștia au depistat și un bărbat de 28 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe raza localității Lunca Corbului și a prezentat pentru control un permis de conducere provizoriu, emis de autoritățile din Marea Britanie, fără valabilitate pe teritoriul României. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here