Tineri motocicliști accidentați în trafic pe DN 73

Tineri motocicliști accidentați în trafic pe DN 73. În această după amiază a avut loc un accident rutier produs între o motocicletă și un autoturism, în comuna Mihăești. Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

Distribuie prietenilor

În urma evenimentului rutier petrecut pe raza localității Mihaești, din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 76 de ani, din Bascov, nu s-ar fi asigurat la punerea în mișcare dintr-o parcare laterală și ar fi pătruns pe DN73 fără să acorde prioritate unei motociclete condusă regulamentar pe direcția către Câmpulung, de un bărbat de 33 de ani, din Câmpulung.

În urma coliziunii dintre cele doua vehicule a rezultat rănirea ușoară a motociclistul, care a fost transportat la o unitate medicală, având diagnosticul TCC, TCF, contuzie genunchi și escoriații, precum și rănirea ușoară a pasagerei de pe motocicletă, femeie de 31 de ani din Câmpulung (cu diagnostic preliminar entorsă genunchi și escoriații).
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.