Tineri reținuți de polițiști, după ce au furat o armă de vânătoare

61

Doi tineri din Argeș au fost reținuți pentru furtul unei arme de vânătoare. În ziua de 28 mai a.c., poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, au depistat un autoturism în care se aflau trei tineri, în posesia cărora se afla o armă de vânătoare.

După administrarea probatoriului, poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au reţinut pe doi dintre tineri şi au indisponibilizat arma. Este vorba de doi tineri unul de 19 ani din Costești, respectiv de 17 ani din Miroși, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Cei doi urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

"În ziua de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au depistat în trafic, pe raza comunei Săpata, un autoturism în care se aflau șoferul de 22 de ani, din Miroși și 2 pasageri, de 19 ani, respectiv 17 ani, iar în urma controlului, în mașină a fost identificată o armă letală de vânătoare.
Din cercetări s-a stabilit faptul că arma ar fi fost sustrasă în noaptea de de 15 spre 16 mai a.c., dintr-un imobil din comuna Buzoești", informează IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here