TNL Argeș, alături de președintele Klaus Iohannis

147

O delegație formată din 18 membrii ai TNL Argeș au participat în perioada 13-15 septembrie la Școala de Vară orgnaizată de Tineretul Național Liberal în stațiunea Venus.

Membrii organizației județene a tinerilor liberali au avut ocazia să se ibtalnewsca cu președintele României și liderul PNL, Ludovic Orban, moment în care au putut învăța direct de la oameni cu o experiență vastă în politica și administrație.

Potrivit programului, au fost susținute seminarii de către moderatori TV, profesori de macroeconomie, public speaking si dezbateri politice.

Pe parcusul celor trei zile, tinerii liberai au învățat de la oamenii experimentați ceea ce înseamnă politic, au socializat, au făcut schimb de idei și au plecat înapoi cu forțe proaspete pentru a munci în campaniaelectorala pentru alegerile prezidențiale.

“Timp de trei zile am învățat de la cei mai buni ceea ce înseamnă să faci politică in România. Am avut norocul de a fi instruiți de oameni care au trecut atât prin administrațiile locale și județene, cât și de președintele României, Klaus Iohannis și domnul președinte Ludovic Orban.

Mai mult, cu ocazia întâlnirii cu domnul Klaus Iohannis, noi, tinerii liberali argeșeni, am fost încurajați și pitem spune că ne bucuram de toată increferea domniei sale” a declarat reaobsabilul TNL Pitești, Valentin Deaconescu.

Astfel, după trei zile de învățat, tinerii liberali piteșteni vor veni cu forțe proaspete pentru a munci și pentru a fce tot posibilul că în următoarele campanii PNL va deveni primul partid din județul Argeș.