prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Toată lumea te plânge, tati!” Mesaje sfâșietoare după moartea preotului de 44 ani! Colegul său se zbate între viață și moarte!

„Toată lumea te plânge, tati!” Mesaje sfâșietoare după moartea preotului de 44 ani! Colegul său se zbate între viață și moarte!

„Toată lumea te plânge, tati”, este doar unul din sutele de mesaje sfâșietoare după moartea preotului I.G din Coștești. Iubit și admirat de enoriașii săi, bărbatul s-a stins fulgerător la doar 44 ani, fiind omorât de un puști de 18 ani care s-a urcat la volanul mașinii fără a avea permis de conducere.

CITEȘTE ȘI: VIDEO DE LA LOCUL GROAZEI! ACCIDENT MORTAL! IMAGINI DE COȘMAR DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

În cumplitul accident și amicul preotului, paroh și el a fost grav rănit și transportat, în stare gravă, către un spital din București. În momentul de față, acesta se zbate între viață și moarte.

Și soția preotului mort a avut nevoie de îngrijiri medicale. La aflarea tragediei, aceasta a leșinat.

Sute de mesaje de condoleanțe în memoria îndrăgitului paroh au curs pe reţelele de socializare. Atât familia, cât şi primăria oraşului Costeşti şi-au exprimat durerea în faţa pierderii unui om cu suflet mare.

„Mult îndurerată și greu încercată familie Geangavelea. Cu sufletele grele și pline de tristețe, dorim să vă exprimăm sincerele noastre condoleanțe pentru pierderea profund regretată a preotului Ilie Geangavelea. Vrem să stiți că suntem alături de voi în aceste momente dificile. Cu siguranță preotul Ilie va rămâne în amintirea noastră ca un om minunat, un prieten drag și un spiritual desăvârșit.

Vă rugăm să primiți acest mic gest de solidaritate din partea noastră – o lumânare aprinsă și gândurile noastre bune, care se îndreaptă către voi cu toată sinceritatea. Dumnezeu să vă dea putere și alinare în aceste clipe de tristețe și să vă ocrotească. Suntem aici pentru voi, pentru orice sprijin sau ajutor de care ați putea avea nevoie.

Veșnică lui pomenire! Cu compasiune și respect, Ion Baicea, Primarul orașului Costești și întregul colectiv al Primăriei orașului Costești.”, este mesajul transmis pe pagina primăriei Costești.

Ce spun martorii?

„A spus că s-a băgat în depăşire şi l-a acroşat, că are pe partea din faţă stângă are vopseaua luată.”

„Trebuia să stea acasă la el să-şi ia permisul şi după aia să iasă.”, spun martorii.

În urma impactului violent, automobilul în care se aflau cei doi preoţi a fost aruncat într-un cap de pod, iar cea a şoferului de 18 ani s-a răsturnat într-un şanţ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs