Top 5 locuri în care oamenii sunt plătiţi să locuiască

DISTRIBUIȚI

Puţini ştiu că există numeroase locuri în lume unde, dintr-un motiv sau altul, oamenii sunt încurajaţi să locuiască acolo şi să lucreze în timp ce le este oferită o sumă de bani, citează brightside. Pentru a evita orice îndoială, iată o listă cu câteva dintre locurile în care ţi se poate oferi fantastica oportunitate de a experimenta noi lucruri în viaţă într-o cultură diferită.

Detroit, Michigan, SUA. Cunoscut şi sub numele de “Parisul din Vest”, deţine un program numit Challenge Detroit prin care se oferă suma de 2.500 de dolari pentru a locui şi lucra în acest oraş.

Alaska, SUA. Dacă iubeşti iarna, peisajele pline de zăpadă şi liniştea care te vor putea înconjura atunci este locul ideal care te va face să te simţi ca acasă, chiar şi la temperature scăzute. Singura condiţie pentru a primi o sumă specială de la guvern este de a locui în Alaska minim un an.

Cascada Niagara, New York, SUA. Iată încă o oportunitate de a trăi într-una dintre cele mai frumoase locuri care-ţi taie respiraţia şi, totodată să fii plătit pentru asta. Guvernul oferă 7 mii de dolari pentru o perioadă de doi ani de zile.

Ponga, Asturias, Spania. Acest orăşel este localizat în nord estul Spaniei şi este unul dintre cele mai vechi oraşe. Pentru a atrage tinerii şi pentru a întări economia locală, guvernul oferă fiecărui cuplu care se mută aici 3 mii de euro. Pe lângă asta, alţi 3 mii de euro sunt plătiţi pentru fiecare copil pe care-l au în timp ce locuiesc aici.

Curtis, Nebraska, SUA. În micul oraş din Curtis, Nebraska, există o soluţie: poţi locui gratuit dacă oferi în schimb autorităţilor o idee bună de a îmbunătăţi infrastructura locală sau cultura.