Totul s-a petrecut în Argeş, iar povestea de iubire interzisă a pornit cam aşa…

DISTRIBUIȚI

Un domn din înalta societate, a avut parte de cea mai mare dezamăgire a vieţii sale, atunci când, pentru o partidă de sex, a încasat o bătaie soră cu moartea, când a fost prins de soţul înşelat.

Omul, era unul dintre superiorii bărbatului, de fapt al doilea în ordinea ierarhică preoțească. Iubăreţul, a intrat încetişor sub cearceafurile femeii, iar după mai multe mesaje fierbinţi pe telefon şi câteva partide de sex nebunești, aventura a fost depistată de soţul înşelat.

Cum nu-şi putea lăsa soţia să îl mai batjocorească, omul s-a pus cu bătaia pe femeia îndrăgostită, iar aceasta a recunoscut tot. Cum răzbunarea era firească, bărbatul înşelat împreună cu soţia iubăreaţa, i-au întins o cursă şefului ce nu-şi poate ţine fustele pe el în faţa unei muieri.

L-au atras într-un loc, s-a întâlnit cu femeia şi când era gata de acţiune, a apărut soţul înşelat. A îngheţat şeful, iar atunci când a început să îi citească mesajele şi să îi care pumni, şeful a tăcut şi a încasat până s-a săturat de bătaie.

După această întâmplare, cel bătut s-a dus de urgenţă la mai marele din „parohie”, şi i-a cerut să îl dea afară pe bătauş. Cum boss-ul este un om inteligent, nu a acceptat să nenorocească o familie pentru că adjunctul său stă cu pantalonii în vine fie că vede o femeie, fie că vede vreun bărbat….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here