prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Trafic închis pe DN7! Află până când! Toți șoferii trebuie să știe!

Trafic închis pe DN7! Află până când! Toți șoferii trebuie să știe!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 08.00 – 16.00, pe DN 7A, între kilometrii 27+500 metri -28+500 metri, în extravilanul localității Mălaia, județul Vâlcea, circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de circulație, pentru a permite efectuarea unor lucrări la acostamentul părții carosabile.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

De asemenea, tot astăzi, în intervalul orar 08.00 – 18.00, pe DN 7A, între kilometrii  51 – 52+500 metri, în extravilanul localității Voineasa, județul Vâlcea, se lucrează la tăierea arborilor periculoși pentru siguranța circulației, urmând ca traficul să fie închis în reprize de câte 20 minute, dirijat de piloți de circulație.

Iar pe DN 7, în intervalul orar 19.00 – 06.00, pe tronsonul kilometric 236-238, pe raza extravilanul localității Câineni, județul Vâlcea, circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de circulație, pentru a permite efectuarea unor lucrări de așternere covor asfaltic. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte indicațiile piloților de circulație, evitând efectuarea manevrelor periculoase, de depășire a coloanelor de autovehicule.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs