prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Trafic paralizat! Accident grav la Morărești!

Traficul rutier este blocat în aceste momente în localitatea Morărești din cauza unui accident rutier. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fia cordat prioritate și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. Momentan, nu se cunoaște dacă în urma impactului a fost cineva rănit.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în comuna Morărești în care, din primele informații, ar fi două autoturisme implicate. Intervin pompierii de la Punctul de Lucru Tigveni cu o autospecială de stingere, alături de un echipaj SAJ” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs