prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Trafic paralizat pe A1 din cauza zăpezii! TIR derapat!

Traficul rutier se desfășoară cu greutate pe autostrada Pitești – București din cauza unui TIR care a derapat în această dimineață din cauza ninsorii abundente. În aceste momente, în zona kilometrului 17, se lucreaz pentru a scoate mastodontul de pe carosabil, iar traficul se desfășoară doar pe banda 2.

„Pe Autostrada A1 sensul Pitești – București, kilometrul 17, în zona localității  Ciorogârla, județul Ilfov, circulația se desfășoară dirijat, pe a doua bandă. Se efectuează manevre pentru extragerea în afara suprafeței de rulare a unui ansamblu rutier derapat. Conducătorii auto sunt sfătuiți să se informeze cu privire la restricțiile de trafic și la condițiile meteo şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă! Reduceți viteză dacă rulați pe un carosabil acoperit cu zăpadă! Folosiți frâna de motor pentru reducerea vitezei și nu bruscați comenzile autovehiculului, evitând astfel să derapați!” potrivit IGPR.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs