Traficanţi de droguri arestaţi!

DISTRIBUIȚI

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat 8 percheziții domiciliare, la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de trafic de droguri de risc. Aproape 50 de grame de cannabis au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 În data de 20 iunie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în municipiul Pitești și în comuna Bradu la locuințele a 5 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din cercetări s-a stabilit că, din ianuarie a.c. și până în prezent cei în cauză ar fi comercializat fără drept, pe raza municipiului Pitești, substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 50 de grame de cannabis. Totodată au fost ridicate telefoane mobile, sisteme informatice, 1700 de lei, 700 de euro, precum și ustensile susceptibile a proveni din sau a fi folosite la prepararea și comercializarea drogurilor.

 

20 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești pentru audieri.

 

La acțiune au participat și jandarmi.