Tragedia din COLECTIV. Vlăduț a murit de ziua lui, în Marea Britanie

13
colectiv_incendiu, tragedie, vladut, victime

50 de morți și alte zeci de persoane rănite. Acesta este bilanțul, considerat încă provizoriu, al tragediei din clubul Colectiv. Mai mulți tineri au fost transferați la spitale din afara țării, într-o încercare disperată de a-i salva, însă unii dintre ei nu au rezistat și și-au dat ultima suflare. Este și cazul lui Vlăduț, victima cu numărul 50, care a murit miercuri dimineață, la un spital din Marea Britanie, chiar de ziua lui…
Ar fi împlinit astăzi 19 ani, însă în loc de urări și veselie, familia și prietenii îl plâng pe Vlăduț băiatul plin de viață, care a sfârșit atât de tragic.
Tânărul avea arsuri pe peste 60% din suprafața corpului și fusese transferat în ultima săptămână în Marea Britanie. El a murit într-un spital din Chelmsford din Marea Britanie. Decesul a survenit în jurul orei 5:00, miercuri, 11 noiembrie, în ziua în care împlinea 19 ani.
Familia și prietenii au fost îngenuncheați de vestea teribilă, iar unii dintre ei au avut puterea să scrie pe o rețea de socializare, mesaje sfâșietoare: ”De ceeeee, de ce ne-ai parasit tocmai acum??? Doamneee, il vrem pe Andy inapoi, un inger de copil, care mereu facea lumea sa zambeasca si era foarte bun. Nici acum nu imi vine sa cred ca ai plecat dintre noi, nu mai am cuvinte, NU TE VOM UITA NICIODATA. Odihneste-te in pace suflet bun”, ”Rămâi cu bine! Ai plecat prea devreme, ai plecat chiar de ziua ta… Nu o să îți uit privirea… Și cerul a plâns azi…. Acum, te-ai dus printre îngeri… Dumnezeu să te ierte!”, ”Odihneste-te in pace pui mic, azi trebuia sa iti spun la multi ani, trebuia sa iti urez multa sanatate si sa te refaci cat mai repede, sa fii bine si sa vorbim iar, sa radem, sa ne plangem unul altuia de probleme… sa fie ca pe vremuri… Sper ca ai ajuns intr-un loc mai bun… Dumnezeu sa te aibe in paza”, ”Un inger frumos,ratacit mult prea devreme in ceruri.Odihneste-te in pace!!! Off Doamne!”
Marți seară, o tânără pe nume Elena Nițu s-a stins într-un spital din Liverpool. Trupurile neînsuflețite ale celor doi vor fi repatriate cât de curând în țară în regim de urgență. Statul român va suporta costurile repatrierii.