prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! A murit cu două zile înainte de majorat! Accident înfiorător!

Destinul unui tânăr a fost frânt cu doar două zile înainte de a împlini 18 ani după ce a fost implicat într-un grav accident rutier. Din primele informații, Denis conducea o motocicletă neînmatriculată și cu ITP-ul expirat pe Drumul Morții E85, iar într-o curbă a ăierdut controlul motorului pe care se afla împreună cu prietena sa, de 17 ani. Cei doi au părăsit carosabilul şi au ajuns pe un teren agricol, de unde au fost proiectaţi într-un lan de porumb. Denis a murit pe loc, în timp ce fata a fost transportată în stare inconştientă la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava.

Adolescentul nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată şi avea ITP expirat. Cercetările continuă în acest caz.

 „Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 29, în urma producerii căruia a rezultat decesul unei persoane și vătămarea corporală gravă a altei persoane. Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului și din primele verificări a constat faptul că la data de 30.09.2023, în jurul orei 22.05, un tânăr în vârstă de 18 de ani din comuna /sat Cristești, județul Botoșani, în timp ce se conducea motocicleta pe D.N. 29, județul Suceava, din direcția Salcea către Dumbrăveni, transportând o pasageră în vârstă de 17 ani, din comuna Curtești, județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcței de mers într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător prin marcaje și indicatoare rutiere, părăsind suprafața carosabilă.

În urma evenimentului, motocicleta a rulat pe terenul agricol din proximatatea drumului național, cei doi fiind ulterior proiectați într-un lan de porumb. Urmare a producerii evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului motocicletei de 18 ani și rănirea gravă a pasagerei, care a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava. Tânărul nu avea permis, asigurare și altele.

În urma verificărilor efectuate în evidențele bazelor de date s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani nu deținea un permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată și figura cu ITP expirat și cu lipsă poliță RCA. Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192 alin. (2)din Codul Penal. „vătămare corporală din culpă”,faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 alin.(2)și (3) din Codul Penal, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 1 Cod Penal și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334, alin. 2 din Cod Penal”, spune IPJ Suceava.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs