prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Argeșean dat dispărut – găsit fără suflare în lac!

Tragedie în Curtea de Argeș după ce un bărbat dat dispărut a fost găsit în cursul zilei de astăzi fără suflare pe apa lacului Marina. Bătrânul în vârstă de 97 ani a fost dat dispărut de către familie în seara zilei de 28 iunie, iar din acest moment au început căutările. Pe parcursul celor patru zile, bărbatul a fost căutat de oamenii legii, salvamontiști, pompieri, de membrii familiei, iar în urmă cu puțin timp a fost găsit decedat. Trupul neînsuflețit a fost adus la mal de către pompieri și a fost predat către un echipaj al Serviciului de Medicină Legală Argeș pentru necropsie.

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

„Pe timpul căutărilor unui bărbat de 97 de ani, declarat dispărut din municipiul Curtea de Argeș, pompierii au identificat trupul acestia în apa lacului Marina de pe raza municipiului. Barbatul era decedat și a fost extras din apă de către pompieri, care l-au adus la mal” potrivit ISU Argeș.

De asemenea, oamenii legii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale tragediei.

„De la data sesizării dispariției, zilnic, polițiștii structurilor de investigații criminale și de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul  reprezentanţilor I.S.U. Argeş – Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş, Salvamont Argeș, precum și al voluntarilor și membrilor din familia persoanei în cauză, au desfășurat activități de căutare. Din păcare, în cursul acestei zile, bărbatul a fost găsit decedat.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, pentru stabilirea cauzelor în care a survenit decesul” potrivit IPJ Argeș.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs