prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Bărbat înjunghiat până la ultima suflare sub ochii fiului de 12 ani!

Un bărbat a fost înjunghiat de nenumărate ori până și-a dat ultima suflare de o femeie de 29 ani după o discuție aprinsă. Din primele informații, se pare că tânăra era o fire restrasă și vorbea doar cu victima, iar serile trecute, din câte se pare, un conflict ar fi izbucnit între cei doi după ce bărbatul i-ar fi reproșat criminalei că nu se interesează de propriul ei copil.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎN PITEȘTI! TÂNĂRĂ MOARTĂ ÎN STRADĂ! A LĂSAT PE DRUMURI O FETIȚĂ DE 3 ANI!

Mai mult, în momentul în care aceasta și-a pierdut cumpătul și l-a înjunghiat chiar în locuința lui. Fiul de 12 ani al bărbatului a fost martor la crimă. Îngrozit, minorul a sunat la 112, însă salvatorii ajunși la locul tragediei nu l-au mai putut ajuta pe bărbatul înjunghiat și au fost nevoiți să pronunțe decesul.

Femeia care l-a omorât a fost reținută pentru omor iar procurorii au cerut instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ce spun autoritățile despre crima din Roznov

“La data de 15 mai a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înjughiat.

La fața locului au fost constituite echipe mixte de cercetări, rezultând faptul că o tânără în vârstă de 29 de ani, persoană care locuiește fără forme legale în Roznov, folosindu-se de un cuțit, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din Roznov, provocându-i acestuia mai multe leziuni. Echipajul medical sosit la fața locului a pronunțat decesul bărbatului.

În cauză, cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț”, se spune într-un comunicat al poliției.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.