prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie de nedescris! O familie întreagă găsită moartă în curtea casei!

Tragedie de nedescris! O familie întreagă găsită moartă în curtea casei!

Tragedie de nedescris! Trei membri ai unei familii a fost găsită fără suflare în curtea casei. Un vecin a fost cel care a alertat poliția după ce nu mai răspundeau la telefon.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR PE ȘANTIERUL DRUMULUI EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! API: „NE AȘTEPTAM CA MOBILIZAREA SĂ FIE SLABĂ, DAR NICI CHIAR AȘA!”

Poliția s-a deplasat imediat la domiciliul acestora, însă, din păcate, toți cei trei au fost găsiți fără viață în curtea din spatele casei. Aceștia erau îmbrăcați în costume de baie, și zăceau fără viață lângă o piscină gonflabilă pe care o aveau montată în curte. Din primele informații se pare că s-ar fi electrocutat din cauza unei improvizații electrice.

Cel mai probabil, bărbatul de 42 de ani a vrut să se relaxeze în weekend, cu părinții, la piscina pe care o aveau în spatele casei. Din păcate casa se afla într-o zonă împădurită, din Colonia Sopor, Cluj, iar vecinii au fost prea departe ca să audă ceva și să poată interveni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs