prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Jandarm găsit împușcat la serviciu! Sinucidere sau crimă?

Tragedie! Jandarm găsit împușcat la serviciu! Sinucidere sau crimă?

Tragedie după ce în această dimineață un jandarm în vârstă de 56 ani a fost găsit împușcat la serviciu. Din primele informații, se pare că subofițerul era la serviciu, asigurând paza unui depozit militar.  

CITEȘTE ȘI: A VENIT BEAT SĂ DEA EXAMENUL DE CONDUCERE! S-A ÎNTÂMPLAT ACUM LA STADION!

Mai multe echipaje de poliție și o ambulanță au ajuns de urgență la fața locului, însă, din nefericire, medicii nu au mai putut să îi salveze viața și au constatat decesul. Potrivit anchetatorilor, bărbatul prezenta mai multe răni provocate de glonț, în zona pieptului. Din primele informații, se pare că acesta s-ar fi împușcat cu arma din dotare. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut nenorocirea. Tragedia s-a petrecut în această dimineață în Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineață, la obiectivul la care își desfășura serviciul, cu mai multe plăgi împușcate în zona toracelui. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj și avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate.

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate.”, a transmis Marius Mesaroș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Sălaj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs