Tragedie! Mamă și fiu, găsiți morți în propria locuință!

Tragedie! Mamă și fiu, găsiți morți în propria locuință! Descoperire macabră într-o locuință unde o mamă cu propriul fiu au fost găsiți fără suflare. Un apel la 112 a pus pe jar autoritățile care au mers imediat la fața locului unde i-au găsit pe cei doi (mama, în vârstă de 83 ani și fiul, în vârstă de 50 ani) morți. Din primele informații de pare că cei doi s-au intoxicat cu monoxide de carbon. Tragedia s-a petrecut în Slatina.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV PE A1! TÂNĂR TRANSPORTAT DE URGENȚĂ LA SPITAL!

Trupurile au fost duse la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

„În urma examinării sumare a trupurilor persoanelor decedate, s-a constatat faptul că acestea nu prezentau urme vizibile de violență pe suprafața corpului. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a transmis IPJ Olt.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.