Trei argeșeni, amendați pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu

34
politia rutiera, dosar, abuz in serviciu, dga, tribunal

Alți trei argeșeni au fost amendați pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Unul dintre ei, un bărbat, de 37 de ani, a primit o amendă de 5000 de lei după ce a încălcat izolarea în mod repetat.

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19. În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.129 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 de lei, pentru trei persoane care nu au respectat măsura izolării. În primul caz este vorba despre un bărbat de 37 de ani, dintr-o comună din județ, care a fost depistat în trafic, pe raza localității de domiciliu, deși figura in izolare la domiciliu. Acesta a fost sancționat cu o amendă de 5000 lei.
Alte două persoane, un bărbat de 60 de ani si o femeie de 48 de ani, ambii dintr-o comună din sudul județului, au fost depistați în trafic, venind de la cumpărături, deși trebuiau să stea în izolare. Polițiștii i-au amendat pe fiecare cu câte o amendă de 1000 lei.

Foto: descriptiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here