prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Trei copii și trei adulți răniți grav! Accident înfiorător!

Șase persoane, dintre care trei copii, au fost răniți într-un grav accident petrecut în urmă cu puțin timp pe „Drumul Morții”. Din primele informații, se pare că un șofer ar fi încetinit, iar un alt autoturism l-a lovit violent. În urma impactului micuții cu vârste cuprinse între 1 și 14 ani și celelalte victime au suferit mai multe leziuni și au fost preluați de echipajele medicale care le-au acordat primele îngrijri și i-au transportat la spital.

CITEȘTE ȘI: SFÂRȘIT TRAGIC! CINE ESTE TÂNĂRUL PITEȘTEAN CARE A MURIT ÎNECAT LA MARE?

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs