prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Trenul metropolitan – Pitești – Mioveni – tot mai aproape de realitate! Decizie de ultimă oră!

Demersurile pentru realizarea trenului metropolitan care să lege Piteștiul de Mioveni înaintează cu pași repezi, astfel încât până la sfârșitul anului să fie scos la licitație studiul de fezabilitate. Potrivit surselor naostre, s-a luat decizia ca anagajții Primăriei să înceapă de luna viitoare să lucreze la caietul de sarcini, astfel încât până în luna decembrie documentația să fie finalizată, iar proiectul să fie lansat în licitație publică.

CITEȘTE ȘI: VEȘTI BUNE PENTRU TUDOR PENDIUC! CE AU DECIS JUDECĂTORII?

Administrația locală a aprobat la începutul acestui an alocarea a 150.000 lei pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru trenul metropolitan. Mai mult, pentru realizarea propriu zisă a investiției se caută surse de finanțare externe și interne, dar vor exista și discuții cu Uzina Dacia de la Mioveni, dar și cu orașe și municipii din România care au implementat astfel de proiecte.

Vă reamintim că aceast proiect a fost propus încă de la începutul mandatului de către Mihai Mihăilescu, viceprimar al municipiului Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs