Tudor Pendiuc a predat funcția de primar. Află în ce context

DISTRIBUIȚI

Orășelul Copiilor și-a deschis oficial porțile în această dimineață în prezența lui Moș Crăciun și a autorităților locale. Cu toate că funcționarea acestuia a început încă de vineri, municipalitatea a decis ca începând de astăzi Orășelul Copiilor să fie deschis printr-o serie de evenimente și daruri date chiar de Moș.

Moș Crăciun, primarul Orășelului Copiilor

Edilul Tudor Pendiuc i-a predat funcția de primar lui Moș Crăciun pentru că „orașul are nevoie de un alt gen de primar în această perioadă, astfel îi predau Moșului ștafeta onorifică de primar”. Primul „decret” dat de noul conducător a fost de a da liber tuturor copiilor pentru a se distra gratuit în fiecare dintre mașinuțele și trenulețele ce sunt puse la dispoziție de către comercianții din Orășel.

Cadouri pentru micii colindători

Pentru a marca deschiderea oficială a Orășelului mai multe grupuri de copii de la Centrul Cultural Pitești l-au încântat pe Moș și pe cei prezenți cu o serie de manifestări specifice perioadei sărbătorilor. Primi care au urcat pe scenă pentru a-l colinda pe Moș Crăciun au fost copiii care formează grupul „Micul Zavaidoc” coordonat de profesoarele Carmen Ionescu și Corina Barbu, fiind urmați de grupul folk P620 îndrumat de Tiberiu Hărăguș.

După ce au câtat, micii colindători au primit cadouri din partea angajaților Primăriei Pitești și a lui Moș Crăciun.