Tudor Pendiuc dă târcole primăriei! Şi la propriu, şi la figurat!

DISTRIBUIȚI
tudor pendiuc, pitesti, dna, alegeri

Fostul primar al Piteştiului a fost zărit cum dădea târcoale Primăriei Piteşti. Tudor Pendiuc a rămas fără nicio funcţie după ce a pierdut alegerile locale şi, acum, duce dorul perioadei în care era în fruntea oraşului.

Deşi s-a chinuit să ajungă senator, Pendiuc a rămas cu buza umflată după ce a pierdut cu un scor dezastruos. Astfel, a început să dea ture primăriei, probabil amintindu-şi de momentele în care făcea băi de mulţime, tăia panglici la diferite aşa zise investiţii sau când dădea ordine în stânga şi în dreapta, iar toată lumea îl asculta.

Mai mult, fostul primar a fost văzut de câţiva angajaţi ai Primăriei Piteşti, iar în acel moment şi-au adus aminte de dictatura penduciană pe care au fost nevoiţi să o suporte un sfert de veac , cât a stat Pendiuc la cârma oraşului.

După ce au apus zilele de glorie, acum Pendiuc se duce pe la zile de comună, urcându-se pe scene, dar fără niciun folos! Nici cei care odinioară îl ridicau în slăvi, nu îl mai bagă în seamă!

Şi cu toate astea, Tudor Pendiuc îşi pregăteşte terenul pentru alegerile din 2020, când va încerca, din nou, să preia conducerea municipiului reşedinţă de judeţ. Dar… şansele sunt infime ca fostul primar să câştige!