Tudor Pendiuc: ,,Dacă am reușit cu piteștenii pentru Pitești, cu siguranță voi reuși, cu argeșenii pentru Argeș’’

29
pendiucul

Stimați argeșeni,

 

Am fost primarul Municipiului Pitești timp de 24 ani, perioadă în care, împreună cu piteștenii, am realizat lucruri notabile în orașul nostru, schimbându-i considerabil înfățișarea și nivelul de dezvoltare. Nu a fost simplu, nu a fost ușor, dar AM REUȘIT.

Consider că am datoria de a vă transmite, cu sinceritate, câteva gânduri cu privire la candidatura mea pentru funcția de senator din partea Partidului ALDE.

De aceea am ales sa ma prezint  acum în fața dumneavoastră alături de o echipă nouă, formată din oameni competenți care au performat în activitățile pe care le-au desfășurat.

Împreună cu Andrei Gerea, deputat, fost ministru în două ministere, alături de tinerii Simona Brătulescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș și Bogdan Ivan, fost secretar de stat, beneficiind de experiența liderilor naționali ai Partidului ALDE – Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin, alcătuim o echipă care VREA, ȘTIE și POATE să împlinească așteptările dumneavoastră, ale argeșenilor.

Proiectele pe care vi le propunem sunt realiste, fiind bazate pe o bună cunoaștere a realității, a resurselor și a legislației, ca atare sunt pe deplin realizabile.

Am încredere că alături de dumneavoastră și cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vom reuși să avem realizări concrete, vizibile, adevărate pentru județul Argeș, pentru argeșeni și pentru viitorul nostru, al tuturor.

Dacă am reușit cu piteștenii pentru Pitești, cu siguranță voi reuși, împreună cu dumneavoastră pentru Argeș, fiindcă FAPTELE sunt în primul rând POLITICA MEA.

Cu deosebită considerație,

Tudor Pendiuc