Tupeu fără limite! Huliganii care l-au omorât pe omul de afaceri din Curtea de Argeș au vrut să scape de închisoare!

98

Tupeu fără limite! Huliganii din Merișani care au snopit în bătaie un om de afaceri din Curtea de Argeș au vrut să scape de arestul preventiv. Leonard și Mihai Tudorici au ajuns după gratii după ce în urmă cu o săptămână l-au lovit cu bestialitate pe Cătălin Plăiașu după acesta intervenise între cei doi și un alt participant la trafic.

Magistrații de la Tribunalul Argeș au decis să le respingă cererea, urmând ca cei doi să fie cercetați în continuare în arest preventiv.

În temeiul art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b C.pr.pen. rap. la art. 204 C.pr.pen., respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian, în prezent ambii aflaţi în Arestul IPJ Argeş, împotriva încheierii din 25.06.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoria Piteşti în dosarul nr.9956/280/2019. În temeiul art.275 alin.2 şi 4 C.pr.pen., obligă pe fiecare dintre contestatori la plata sumei de 150 de lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu de la 02.07.2019,la Tribunalul Argeş- Secţia penală se arată în decizia magistraților.

Afaceristul – snopit în bătaie

În seara zilei de 24 iunie, acest se afla la volanul maşinii sale, când a fost şicanat în trafic de un BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de etnie rromă. În comuna argeșeană Merişani, a avut loc o uşoară tamponare, argeşeanul a făcut imprudenţa să coboare din maşină.

În acel moment, doi tineri, frați, în vârstă de 22 și 24 de ani l-au luat la pumni și picioare. Victima a ajuns la spital în stare gravă. Medicii l-au operat de urgență la cap, însă , şansele sale de supravieţuire erau destul de mici. După o săptămână în care a stat în comă, bărbatul a pierdut lupta și a murit.

Cătălin Plăiașu a fost un om de afaceri din Curtea de Argeș. Acesta va fi înmormântat în Orașul Regal la o dată ce urmează să fie stabilită după ce vor fi întocmite formalitățile de ridicare a trupului neînsuflețit de la SML Argeș.