prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ucigașii animalelor din Pitești și Mozăceni – lăsați în libertate! Află motivul!

Ucigașii animalelor din Mozcei și Pitești au fost lăsați în libertate de către magistrații argeșeni după ce și-au petrecut o noapte în arestul Poliției. Cei doi bărbați sunt acuzați de ucidere a animalelor cu intenție, după ce unul dintre ei a tăiat gâtu câinelui, iar celălalt a izbit de un copac o pisicuță de doar trei luni până ce și-a dat ultima suflare. Din câte se pare, o decizie mai aspră nu a putut fi luată din cauză că infracțiunea de care sunt cei doi acuzați se pedepsește cu închisoare de la trei luni la un an, iar în cercetările preventive, cea mai dură măsură pe care puteau să o aplice magistrații este cea a controlului judiciar.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. VIDEO INCREDIBIL! ÎN MIEZ DE NOAPTE ARUNCAU CU OUĂ ÎN MAȘINI! ȘAPTE TINERI – AMENDAȚI!

„Bărbatul de 35 de ani, din Mozăceni, reținut de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor în urma adminstrării de probatoriu în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept, a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, alaturi de alte obligații, fiind dispusă și cea de a se supune unor măsuri de control, îngrijire sau tratament, conform afecțiunilor medicale cu care acesta este diagnosticat.

În al doilea caz, privind pe bărbatul de 64 de ani, cu domiciliul pe raza judetul Galați, reținut de polițiștii Biroului pentru Protectia Animalelor Argeș, ca urmare a administrării probatoriului într-un dosar penal ce privește săvârșirea unei infracțiuni de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept, cel în cauză a fost prezentat de către polițiști în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. În continuare, procurorii l-au prezentat pe cel în cauză în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs