prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ucis cu șase lovituri de cuțit de ziua lui! Crimă șocantă în Argeș!

Un bărbat din localitatea Schitu Golești a fost ucis cu sânge rece chiar în seara când își sărbătorea ziua onomastică de către un prieten de pahar, iar acum, criminalul va fi judecat și riscă ani grei de închisoare. Din câte se pare că victima și-a invitat ucigașul pentru a bea câteva pahare, dar la scurt timp, totul s-a transformat într-o tragedie.

CITEȘTE ȘI: MEDIC UPU PITEȘTI, STRIGĂT DE AJUTOR! „URGENȚA NU ESTE MUNCĂ LA NORMĂ! NU MAI FACEM FAȚĂ!”

Din câte se pare, cei doi au stat câteva ore la vorbă și la băut, iar la un moment dat, sărbătoritul și victima s-au luat la ceartă. În cel moment, criminalul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat gazda, de șase ori în zona claviculei, gâtului, abdomenului şi a frunţii, lăsând-o într-o baltă de sânge. Nu a durat mult până bărbatul și-a dat ultima suflare, dar cel care a fost invitat la o seară de petrecere a plecat acasă, fără să-i pese de soarta prietenului său.

Crima a fost descoperită după trei zile

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit după trei zile de către o rudă, după ce aceasta nu ar mai fi răspuns la telefon și nu ar mai fi fost văzută de vecini. Aceasta a fost și cea care a alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns anchetatorii care au demarat cercetările. După ce au fost puse cap la cap toate probele, judiciariștii și procurorii au descoperit și autorul crimei, care a fost dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 ore. Ulterior, acesta a fost plasat în arest preventiv.

Oribila crimă a avut loc în 15 august, iar din acel moment, judiciariștii au finalizat cercetările, iar dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul Argeș, care au dispus trimiterea în judecată pe fond a criminalului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs