Uimitor! Află ce spun internauții despre motociclistul teribilist!

DISTRIBUIȚI
valentin ileana accident budeasa

La scurt timp după accidentul petrecut cu o seară în urmă în comuna Budeasa, unde Valentin Ileana, în vârstă de 22 de ani și-a pierdut viața, internauții au criticat atitudinea motociclistului fără carnet. Aceștia l-au criticat pentru neglijenţa sa, unii ajungând chiar să ceară ca vinovatul să ajungă la puşcărie pentru faptul că prietenul lui a murit. 

„Cel care l-a omorât pe puşti să meargă la puşcărie. L-a luat pe motor fără cască, fără experiență, fără aderență, fără permis, fără nimic! Ăsta e omor din culpă.”  A comentat unul dintre internauţi.

Alt internaut consideră că motociclistul este pe deplin vinovat de moartea prietenului său pentru că nu a luat toate măsurile de siguranță. Acesta a comentat pe un grup dedicate șoferilor din Argeș că: „Una peste alta asta era reteta dezastrului, fara permis, neavand varsta necesara pt motocicleta respectiva adica 24 ani, asfalt rece plin de nisip, cauciucuri zdrente, nepasator fata de viata celuilalt, l-a luat fara casca si fara a isi estima corect abilitatile…era de asteptat. Pacat de viata irosita.”

Pe lângă persoanele care nu au obiceiul de a merge cu motocicleta a intrat în discuție și un pasionat al vehiculelor cu două roti care a comentat că: „Aici mai intervine și instinctul de conservare al fiecăruia. Eu nu mă urc fără cască pe motocicletă dacă merg mai mult de 30 de metri și asta prin parcare. Cu atât mai puțin ca pasager. Prietena nu am vrut să o iau fără cască nici măcar prin parcare.„

Vă reamintim că ieri în jurul orelor 17, pe raza comunei Budeasa un tânăr în vârstă de 23 de ani din Curtea de Argeș conducea o motocicletă pe ruta Merișani – Valea Mărului, iar la un moment dat din cauza vitezei excesive a intrat pe contrasens și a izbit un cap de pod. Acesta îl avea ca pasager pe Valentin Ileana, în vârstă de 22 de ani, care nu purta cască de protecție, iar în urma impactului a decedat la scurt timp.