Uimitor! Camera Deputaților, investiții halucinante!

17

Instituţiile se pregătesc de curăţenia de toamnă! Pe lângă produsele de curăţenie pe care intenţionează să le cumpere, Camera Deputaţilor a lansat o procedură de licitaţie deschisă pentru a-şi achiziţiona produse de iluminat, mai exact becuri şi lămpi fluorescente, în valoare maximă de 353.592 lei, criteriul de atribuire al contractului fiind preţul cel mai scăzut.

Camera Deputaţilor doreşte să încheie un contract de achiziţii publice, pentru a cumpăra becuri şi lămpi fluorescente, potrivit unui anunţ postat pe SEAP. Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut, ofertele putând fi depuse până la data de 21 august 2017, ora 15.00. Principala sursă de finanţare este reprezentată de fonduri bugetare.

Produse de curățat

Camera Deputaţilor mai doreşte să încheie un alt contract de achiziţii publice, pentru a-şi cumpăra produse de curăţat şi de lustruit, în valoare de 171.420 lei.

Cuantumul garanţiei de participare este: 65 lei – pentru detergent pentru geam, 175 lei – produse curăţat podele, 50 lei – detergent candelabre, 63 lei – cloruri şi detartranţi, 610 lei – preparate odorifere, 218 lei – dezodorizante WC, 148 lei – pastile pisoar, 56 lei – alcool sanitar, 163 lei – detergent şi soluţie clătire, 121 lei – detergent vase şi inox, 40 lei – insecticide.

Şi în acest caz, criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut, iar ofertele pot fi depuse până la data de 21 august 2017, ora 15.00. Sursa de finanţare este asigurată din fonduri bugetare.