Uimitor! Case pentru AMANTE în blocul Ministerului de Interne

DISTRIBUIȚI

După acuzaţiile potrivit cărora şefii de promoţie de la Academia de Poliţie erau aleşi şi nu desemnaţi potrivit calificativelor, acuzaţii care au dus şi la declanşarea unei ample anchete, MAI e zguduit de un nou scandal. Potrivit Naţional, o anchetă ar fi necesară şi pentru verificarea împărţirii spaţiilor locative din blocurile administrate de Ministerul de Interne.

Jurnaliştii de la Naţional susţin că în plină criză locativă a poliţiştilor, „greii” din cadrul ministerului au alocat mai multe apartamente din blocul administrat de MAI unor …”protejate”.

„Normal ca este criza daca intietate au doar „politistele” de suflet ale unor sefi care au ajuns sa -si riste intr-un asemenea hal carierele si familiile, de si-au mutat protejatele chiar cu ei pe scara. (…) misterioasa repartizare a unor apartamente drept locuinte de serviciu unor persoane feminine angajate in minister si chiar la structurile de invatamant in blocurile MAI cum ar fi cel din „zona gri” Salaj – Ferentari.”, scrie jurnalistul Cătălin Tache.